• Informatie voor deelnemers

  Aan alle deelnemers,

  Hieronder volgt belangrijke informatie voor de aanstaande Daarge Broezen.

  • Parkeren: Volg bij binnenkomst van Kiel-windeweer de borden. Uiteindelijk wordt je naar de Veendammerweg geleid waar je de auto kunt parkeren.
  • Melden: Bij het inschrijven heeft u een inschrijfbewijs gekregen. Neem deze mee wanneer u zich meldt in de tent. Dit mag op papier, telefoon of op elke media naar uw keuze. Een ticket heeft u dit jaar niet gekregen dus wees niet ongerust, dit klopt. Vanaf 13.00 uur kunt u zich melden in de grote tent.
  • Kleding: Het is aan te raden kleding aan te trekken dat weinig vocht vast houdt. Denk hierbij aan polyester shirts. Gezien de verwachte temperatuur zou je ook nog kunnen denken aan een wetsuit of iets dergelijks. Voor de mensen die dit niet hebben, geen probleem. Bij de start worden vuilniszakken uitgereikt die je onder je kleding kunt dragen. Naar eigen ervaring is dit net zo effectief. Misschien iets minder modieus maar het werkt prima. Dikke kleding is zeer af te raden.
  • Omkleden: Hiervoor is een grote tent beschikbaar, neem extra warme kleding mee voor na afloop dan kun je ook nog even lekker na blijven zitten. Let op dat je geen waardevolle spullen achterlaat in deze tent. Hier kunnen weliswaar geen toeschouwers komen maar we kunnen niet garanderen dat er niet wordt gestolen.
  • Start: We starten vanaf 14.00 uur in groepjes tussen de 10 en 20 personen. Je stapt in wanneer je er aan toe bent je hebt dus geen startnummer of starttijd. Eenmaal op het terrein wijzigt het zich vanzelf.
  • Onderweg splitst de route zich in een 6 kilometer deel en een 10 kilometer deel. Dit staat duidelijk aangegeven rond het drie kilometer punt. Op dat moment kun je zelf beslissen voor welke afstand je gaat.
  • EHBO: Het kan natuurlijk voorkomen dat er onderweg een ongelukje gebeurt. We hebben het nog niet meegemaakt maar mocht dit toch het geval zijn dan staat er een team van EHBO’ers klaar om in te grijpen. Bij hindernissen waar ook maar een kleine kans bestaat op een blessure staat bovendien een baancommissaris die een oogje in het zeil houdt en de EHBO op kan roepen. Bij wondjes raden we aan, na afloop, de EHBO te bezoeken. Het zijn natuurlijk niet de schoonste sloten waar we in duiken… 😉
  • Consumpties: We hebben helaas niet de beschikking over een pin-automaat dus neem voldoende cash mee. Consumpties zijn overigens prima geprijsd dus heel erg veel hoeft er nu ook weer niet gepind te worden.

  Rest ons alleen nog jullie heel veel plezier te wensen, help elkaar en maak er wat leuks van!

Author: